Henkilökunta

Meidät voit kohdata Päivölän Ratsutilalla

Maria Karhu-Parkkonen hoitaa Päivölän Ratsutilaa. Ryhmien ohjaamisen ohella kuuluvat myös papereitten pyöritys, peltotyöt, varuste- ja rehuhankinnat Marian arkeen. Maria on valmistunut hevostenhoitajaksi Harjusta keväällä 2009. Jos Sinua askarruttaa joku asia, Sinulla on antaa palautetta, tehdä ehdotuksia, kysymyksiä tai muita tähdellisiä asioita, ota yhteyttä Mariaan.

Karita Nakari aloitti Päivölässä toukokuussa -12 oppisopimuksella ja tähtäimessä on harrasteohjaajan paperit Harjusta. Ratsastuksen ja hevosten lisäksi Karita puuhailee kääpiöpinseri Tarmon kanssa. Karita ohjaa vakiotuntilaisia ja hoitaa tallia.

Mirka Nylund vetää maastoja oman issikkansa Björkin kanssa ja on korvaamaton apu niin asiakasryhmien kuin hevostenkin kanssa.

Roosa Kiljunen auttelee tarvittaessa tallin puuhissa. Roosa opiskelee Harjun oppilaitoksessa.

Jari Parkkonen on Päivölän atk- ja turvallisuusvastaava ja hoitaa myös myyntiä. Jari huolehtii peltotöitten ja maatalouskoneitten huollon lisäksi myös tallin heinä- ja kuiviketilanteesta. Jarin heiniä on ajokoulutus ja hän vetää myös tyky-ryhmiä ja vastaa mm. seinäkiipeilystä sekä aamiaismajoituksesta.

Tuula Karhu on kuntohoitaja, diplomivyöhyketerapeutti sekä suggestoterapeutti. Tuula järjestää erilaisille ryhmille rentoutusta ja häneltä voi myös suoraan varata ajan yksilöterapiaan.

Matti Karhu on yritystoiminnan sitkeä puurtaja. Ilman Matin uurastusta ja korvaamatonta työpanosta - tuhannet työtunnit yötä myöten - ei ratsutilakaan olisi kohonnut sijoilleen. Vaikka ideointi välillä karkaakin aivan yltiöpäiseksi, ovat muut perheenjäsenet joutuneet myöntämään ideoiden toimivuuden - aina välllä..myös Matti tekee tätä sydämellään. Matti hoitaa moottorikelkkasafareita ja rc-autorataa.

Tallilla auttelevat tyttäremme Silja ja Ilona sekä Jarin reippaat tytöt Maiju ja Sanni, jotka myös ovat menettäneet sydämensä näille hurmaaville karvanaamoille sekä satunnaisesti eri oppilaitosten työharjoittelijoita.

Meidän lisäksi tallilla häärii ja auttelee myös Timi ("Timppa")-koira sekä tallikissa Einari.

Tilalla on myös maatiaiskanoja; Ulriikka, Helmi, Tropi, Bettiina, Lahja, Martta, Hulda, Serafiina ja Olga sekä Jalmari-kukko.

Tavoitteenamme on luoda viihtyisä ja turvallinen ilmapiiri kaikille asiakkaillemme sekä hevosillemme.

Tervetuloa Päivölään!