B&B

Päivölän Ratsutilalla voit yöpyä rauhallisessa hevosentuoksuisessa maalaismiljöössä ympäri vuoden. Vuodepaikat sijaitsevat päärakennuksen yläkerrassa, jossa on asukkaiden yhteiskäytössä wc, suihku sekä keittonurkkaus. Vuodepaikkoja on yhteensä 12 - neljä 2h huonetta ja yksi 4h perhehuone, jossa parivuode ja kaksi 1h sänkyä. Kesällä vilvoituksesta huolehtii ilmalämpöpumppu.

Lisäksi aittamajoitus on käytössä kesäaikaan. Aittoja on 4 ja jokaisessa kaksi vuodetta, aitoissa on myös sähköt. Aittapetiläiset käyttävät tallin suihkuja ja wc:tä.

Hinnat:

Vuodepaikka ja aamiainen:
2h huone 2 hengelle 80,- /vrk
2h huone 1 hengelle 60,- /vrk
4h perhehuone 100,- /vrk

Aittapeti ja aamiainen 2 hengelle 60,- /vrk
Aittapeti ja aamiainen 1 hengelle 40,- /vrk

Vuorokausi alkaa klo 15.00 ja päättyy klo 12.00.

Aamiainen on tarjolla tallikahviossa klo 8.00-9.00. Kahviosta voi myös ostaa jäätelöä ja makeisia sekä Päivölän Ratsutilan logolla varustettuja tuotteita. Tallin suihku- ja wc-tiloja voivat käyttää myös aamiaismajoitusvieraat. Aitan kulmalla sijaitsevalla grillauspaikalla voi grillata makkaraa tai syödä omia eväitä. Huolehdithan roskat niille varattuihin astioihin.

Päivölässä on myös langaton nettiyhteys asukkaiden käytössä.

Saapuessasi tule suoraan Päivölän Ratsutilan tallikahvioon / vastaanottoon josta saat huoneesi avaimen. Meillä voit maksaa käteisen lisäksi myös pankki- ja luottokortilla. Vastaanotto on avoinna klo 20.00 saakka.

Soitathan kuitenkin ennen kuin saavut, niin tiedämme olla sinua vastassa.

Tervetuloa Päivölään!